Unieke Afrikaanse doeksoorten

De stretchtent is in Europa ongekend populair voor evenementen en feesten, maar kent zijn oorsprong in Zuid-Afrika. Door de flexibele en veelzijdige constructie kan de tent op bijna elke ondergrond worden opgebouwd en is deze onverwoestbaar. Vanwege de hoge kwaliteit en expertise van het land laat Creative Tent Systems zijn stretchtenten al sinds 2012 in Zuid-Afrika produceren. Onze leverancier is één van de topproducenten van flextenten met jarenlange ervaring in de productie en verkoop van stretchtenten wereldwijd.

Niet gecoat PVC-doek
Tentdoek uit Zuid-Afrika is het meest kwalitatieve doek dat verkrijgbaar is. Creative Tent Systems is de enige aanbieder in Nederland die deze niet-gecoate tentdoek aanbiedt. Het originele stretchdoek waarmee het allemaal begon. Dit tentdoek wordt speciaal voor ons geproduceerd in Zuid-Afrika en is niet beschikbaar voor de vrije markt. Doordat het stretchdoek geen coating heeft, behoudt het zijn natuurlijke, organische uitstraling. Ook heeft het betere elastische eigenschappen en behoud het zijn vorm beter na gebruik op drukpunten. Het hoogwaardige doek is oersterk en ontwikkeld voor intensief gebruik.

Naast het niet-gecoate doek kunt u bij ons ook terecht voor 4-laags pvc gecoat doek. Dit doek is speciaal ontwikkeld voor de zwaarste omstandigheden. De bovenkant van het stretchdoek is voorzien van een laag PVC coating. Daardoor is het tentdoek beter bestand tegen UV-licht en zal niet verkleuren.

De verschillende doeksoorten worden ook wel FR Premium 3ply of flex coated materiaal genoemd. Naast de bovengenoemde kwaliteiten, zijn beide materialen flexibel, 100% waterdicht, makkelijk te reinigen en stormbestendig. De doeken zijn kwalitatief afgewerkt en behouden hun vorm na het gebruik op drukpunten.

FR premium 3ply (zonder PVC coating)

FR premium FLEX coated ( met PVC coating)

Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems