Flextent Kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe flextent voor een evenement? In de afgelopen jaren is de populariteit flink toegenomen van de flextent. Zowel bij evenementen als voor in de horeca wordt de Flextent veelvuldig ingezet. Onze flextenten worden verkocht voor bedrijfsfeesten, bruiloften, events, concerten, festivals of feesten in eigen tuin. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos, the sky is the limit! 

Bij Creative Tent Systems verkopen wij diverse soorten flextenten en in verschillende maten. De flextenten zijn van stevig materiaal gemaakt en hebben een sfeervolle uitstraling. Creative Tent Systems is expert in het produceren van zeilen voor professionele tentconstructies, hoogwaardige verandazeilen en zeildoek maatwerk. In onze eigen zeilmakerij kunnen wij alle afmetingen produceren. Bovendien verzorgen wij het onderhoud en de reparaties van tentzeilen en flextenten.

Onze Flextenten

Standaard Flextent

Wij bieden voor iedere gelegenheid een passende flextent. Zo hebben wij standaard maten die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Maatwerk Flextent

Is uw tent vraag alles behalve standaard? Geen probleem! Wij kunnen alle formaten, vormen en bevestigingen voor u op maat maken.

Gebruikte Flextent

Wij hebben ook diverse maten tweedehands flextenten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Small flextenten

Standaard maten:
5m x 7,5m
6m x 9m
6m x 10m

Medium flextenten

Standaard maten:
7,5m x 10m
9m x 12m
10m x 10m

Large flextenten

Standaard maten:
10m x 12m
10m x 15m
10m x 20m

XL flextenten

Grotere formaten flextenten hebben wij niet standaard op voorraad. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Oersterk Materiaal

Onze flextenten zijn verkrijgbaar in twee doeksoorten: 3ply en flex coated materiaal. Creative Tent Systems biedt als enige aanbieder in Nederland de keuze voor doek dat niet is gecoat met PVC. Welke voordelen dat heeft? Bekijk en vergelijk onze doeken op de pagina doeksoorten.

Uiterst Veilig

Onze flextenten worden vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en voldoen aan de internationale veiligheidsvoorschriften. Al onze flextenten zijn voorzien van een Nederlands Tentboek conform NEN-EN 13782:2015 norm en daardoor voldoen onze tenten aan de strengste veiligheidsgraad die gemeenten en evenementenorganisaties stellen voor evenementen. Lees meer over de veiligheidscertificering op de pagina veiligheid.

Zijwanden Flextent

De weersomstandigheden in Nederland zijn vaak onvoorspelbaar. U kunt ervoor kiezen om de zijden van een stretchtent naar beneden af te spannen, waardoor u echter een aantal vierkante meters verliest. Een andere optie is het bevestigen van flextent zijwanden. Hiermee profiteert u maximaal van de beschikbare ruimte in de tent. Uw gasten zitten lekker droog en beschermd tegen alle weersinvloeden, evenals de meubels of elektronische apparatuur die in de tent staan. 

Al onze flextenten kunnen geheel worden afgesloten middels zijwanden die aan de tent bevestigd kunnen worden. Wanneer ze niet (meer) nodig zijn, kunt u deze simpelweg oprollen en laten hangen of helemaal weghalen. De flextent zijwanden zijn eenvoudig uit te breiden en verkrijgbaar met panorama ramen of volledig dicht. Het uitzicht blijft prima behouden, ook met de zijwanden. Bekijk onze stretchtent zijwanden in de catalogus.

Voor meer informatie over het kopen van een flextent vul het contactformulier in onderaan de pagina of bel ons!

Alle benodigde toebehoren

Bij aankoop van een stretchtent op maat bij Creative Tent Systems ontvangt u alle benodigdheden om de tent op te zetten. U zult een handboek ontvangen. Ook geven wij speciale opbouwtrainigen zodat u correct en veilig uw nieuwe stretchtent kunt opbouwen.

Onze standaard modulaire stretchtenten worden allemaal geleverd met klitteband en lussen rondom de zijkanten. Hierdoor kunnen stretchtenten van verschillende formaten gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Ook is de stretchtent hierdoor waterdicht. Heeft u nog geen bevestigingsmaterialen? Dan kunt u dat bij ons inkopen.