Zoek je een stijvolle terrasoverkapping?

Horeca overkappingen en terras oplossingen

Met de totaal oplossing van Creative Tent Systems duurt het buitenseizoen zomaar een paar maanden langer. Ook in het vroege voorjaar of wanneer de laatste blaadjes zijn gevallen, genieten uw gasten heerlijk van het buitenleven. Uit de wind, geen zorgen over regen en zo nodig lekker koel in de schaduw: met een stijlvolle stretchtent terrasoverkapping zitten uw gasten altijd comfortabel op uw horecaterras. Met de extra ruimte om het hele jaar te gebruiken, realiseert u meer omzet.

Waarom kiezen voor Creative Tent Systems?

Kiest u voor Creative Tent Systems dan kiest u voor dé Expert in stretchtenten. Wij leveren complete maatwerk terrasoplossingen voor een vierseizoenenterras en realiseren zowel kleine als grote horecaprojecten door heel Nederland. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het installeren van de meest complexe stretchtent projecten.

Bent u benieuwd naar onze eerdere realisaties of wilt u misschien eens een van onze eerder klanten spreken? Kijk dan hier voor enkele horeca referentieprojecten van Creative Tent Systems BV. Wij brengen u graag met hen in contact. 

Veelgestelde vragen

De stretchtent komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Dit was bedoeld als tijdelijk onderkomen in de woestijn. Het principe is hetzelfde gebleven, maar wordt in Europa voornamelijk gebruikt voor feesten en partijen. Het geeft een uniek en elegante uitstraling. Een stretchtent bestaat uit een zeer sterke hightech stretchstof. Deze is optimaal UV- en windbestendig en 100% waterdicht. 

  • Het formaat van de tent: hoeveel mensen moeten er in de tent passen? Hoeveel ruimte is er op de locatie waar de stretchtent komt te staan?
  • De kwaliteit: waar wordt de stretchtent geproduceerd? Onze stretchtenten zijn van uitstekende kwaliteit en worden gemaakt in Zuid-Afrika. 
  • Het onderhoud en de reparaties: bij creative tent systems houden wij dit in eigen beheer, zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. 

De prijs van een stretchtent is afhankelijk van het formaat en de kwaliteit hiervan. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Tijdens het bezoek meten wij uw terras op. Vervolgens wordt de stretchtent samengesteld door keuzes te maken in doeksoort, kleur, model, standaard verankering, of met vaste boomstam palen en eventueel zijwanden. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

De kosten van het huren van een stretchtent zijn onder andere afhankelijk:

  • Van het formaat;
  • Hoeveel stretchtenten;
  • Het aantal dagen dat u deze wilt huren;

Wilt u de stretchtent met of zonder zijwanden? Bij ons is alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op!

Ruimte, handen en tijd zijn de belangrijkste factoren bij het opzetten van een stretchtent. Bij het opzetten van een stretchtent is voldoende ruimte belangrijk. Het is belangrijk dat het doek strak op een vlakke ondergrond ligt. Ook moet er genoeg ruimte om het doek heen zijn, zodat daar gelopen kan worden en de benodigde materialen kunnen worden neergelegd.

Wij rekenen gemiddeld 1 per vierkante meter als de mensen staan. Voor zitplaatsen rekenen wij 1,5 meter persoon. Een stretchtent van 5 keer 5 meter heeft een oppervlakte van 25 vierkante meter. In een stretchtent van 5 bij 5 kunnen 25 personen staan. In deze tent kunnen ongeveer 16 mensen zitten.

Stretchtent met boomstam palen

Stretchtent met boomstam palen

Wenst u geen spanlijnen over uw terras? Wij installeren de stretchtent met boomstampalen die in de grond gemonteerd worden.
Bekijk

Stretchtent zijwanden/terraswanden

Stretchtent zijwanden/terraswanden

Buiten zitten terwijl u binnen zit of andersom? Met onze terraswanden maakt wind en kou geen kans. Terraswanden maken uw overkapping compleet
Bekijk

Een stretchtent kopen bij Creative Tent Systems