Gerealiseerde Projecten door Creative Tent Systems

Loveland

909 - Loveland

Voor dit gezellig technofestival in het Amsterdamse bos, vernoemd naar de Roland TR-909 drummachine hebben wij onze stretchtenten geleverd voor de Bar, catering en de verschillende podium overkappingen.
Adidas

Adidas - Artventura

In opdracht van event bureau Artventura hebben wij onze stretchtenten geleverd bij de relatiedag van Adidas. Op het complex van FC Amsterdam (onder de rook van de Johan Cruijf Arena) hebben wij 9×12 meter & 9×24 meter tenten gekoppeld met een hexagon.
Smokey goodness

Smokey Goodnes

Tijdens de presentatie van het Smokey Goodness Winter BBQ kookboek van Jord Althuizen op het BBQ festival in Laage Vuursche hebben wij onder andere onze 22×25,5 meter tent mogen plaatsen. Hierdoor konden veel bezoekers overdekt genieten van het festival.
Lief festival

LIEF Festival

Lief Festival is een Nederlands festival voor elektronische muziek dat jaarlijks aan het eind van de zomer, in het eerste weekend van september, wordt gehouden. Het festival bestaat sinds 9 september 2006. Sinds 2007 is Lief ieder jaar uitverkocht geweest. Op het festival hebben wij de podium, bar en crowd overkapping gerealiseerd.
Alfen familie dag

Alfen familie dag - Eventbureau.nl

In opdracht van Eventbureau.nl plaatsten wij een 10×62 tent bij het bedrijfspand van Alfen. Tijdens de leuke en gezellige familiedag hebben de aanwezigen heerlijk genoten van diverse hapjes en drankjes.
SFL Group

SFL Group

Voor dit gezellig technofestival in het Amsterdamse bos, vernoemd naar de Roland TR-909 drummachine hebben wij onze stretchtenten geleverd voor de Bar, catering en de verschillende podium overkappingen.
Artventure tuinfeest bussum

Artventura tuinfeest Bussum

In opdracht van eventbureau Artventura heeft Huur een Stretchtent een 10×15 tent geplaatst voor een besloten tuinfeest in Bussum.
Slot Zeist

Slot Zeist

Op een mooie locatie, namelijk in de tuin van Slot Zeist hebben wij, in samenwerking met, de boutique weddingplanner, Elsker Livit, een 20×30 meter tent geplaatst voor een trouwerij Met het prachtige slot in de achtergrond een ideale omgeving om te trouwen!
Artventure tuinfeest

Artventura tuinfeest
Oudekerk a/d Amstel

In opdracht van eventbureau Artventura heeft Huur een Stretchtent een 10×7,5 tent geleverd voor een bruiloft in Oudekerk aan de Amstel. Met de sfeervolle uitstraling van de tent hebben de gasten in intieme setting genoten van het huwelijk.