Op zoek naar een sfeervolle overkapping voor uw bruiloft?

Stretchtent huren voor mijn bruiloft

Hoe leuk is het om te kunnen trouwen op een prachtig buitenlocatie onder een stretchtent? Trouwen, dineren en feesten maakt jullie grote dag onvergetelijk onder een stretchtent. 
 
De stretchtent komt uit Zuid-Afrika. Hier werden de tenten gebruikt als tijdelijk onderkomen in de warme woestijn In Nederland wordt de stretchtent ingezet voor feesten en partijen, maar ook als wering voor de zon op een terras. Een stretchtent is waterdicht, stormproef en verkrijgbaar in diverse doeksoorten en kleuren. Maar het allerbelangrijkste is dat een stretchtent een gezellige en warme sfeer geeft. Bij Creative Tent Systems bieden wij een breed assortiment aan stretchtenten aan. Onze stretchtenten zijn een echte eye-catcher voor uw feest. Als jullie een stretchtent huren bij Creative Tent Systems zorgen wij voor de op- en afbouw. Wel zo makkelijk en zo weten wij ook zeker dat het goed gebeurd. 

Stretchtent voor onze bruiloft

Een stretchtent geeft een luchtige, gezellige en robuuste uitstraling aan jullie bruiloft. 
Een stretchtent is ook ideaal als het regent. Weer of geen weer, buiten trouwen kan altijd met een stretchtent. Onze stretchtenten zijn ook leverbaar met zijwanden, zodat het niet koud wordt door wind of regen.  
 

De stretchtent voor ieder seizoen

De stretchtent is gemakkelijk aan te passen aan de omgeving, ongeacht het seizoen. Bij fris of regenachtig weer kunnen er zijwanden in de tent worden geplaatst. Ook is een stretchtent volledig waterdicht. Zo wordt er een afgesloten warme omgeving gecreëerd. In de zomer houdt de stretchtent de zon tegen, zodat iedereen lekker beschut kan staan. Door de zijkanten open te houden, komt er een heerlijke bries door de tent heen. 

Bij Creative Tent Systems zorgen wij ervoor dat jullie tent perfect staat. Dan hoeven jullie je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken. Als jullie een stretchtent huren bij Creative Tent Systems zorgen bij voor de op- en afbouw van de tent. Ideaal, zo hoeven jullie je daar geen zorgen meer over te maken richting jullie grote dag. 

Stretchtent huren

Benieuwd naar de huurprijs van onze stretchtent? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jullie op, zodat jullie samen de perfecte keuze kunnen maken voor deze bijzondere dag. 
Bellen jullie liever even om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan! Wij denken graag met jullie mee, zodat wij jullie kunnen voorzien van persoonlijk advies. Bij ons staan kwaliteit en service namelijk hoog in het vaandel. 

Doek-soorten

Onze stretchtenten zijn van hoge kwaliteit. De doeken worden ontwikkeld door onze Zuid-Afrikaanse fabrikant. Zij hebben jarenlange ervaring opgedaan in product-research & development, ontwikkeling en productie van hoogwaardige, eersteklas stretchdoeken. Hierdoor zijn de materialen van onze stretchtenten bijna onverwoestbaar.  Ook geven onze doeken een luxe uitstraling

Onze stretchtenten zijn verkrijgbare 8 kleuren:

Onze stretchtenten

Small stretchtenten

Standaard maten:
5m x 7,5m
6m x 9m
6m x 10m

Medium stretchtenten

Standaard maten:
7,5m x 10m
9m x 12m
10m x 10m

Large stretchtenten

Standaard maten:
10m x 12m
10m x 15m
10m x 20m

XL stretchtenten

Grotere formaten stretchtenten hebben wij niet standaard op voorraad. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Veel gestelde vragen

De stretchtent komt oorspronkelijk uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Deze werden toen gebruikt als tijdelijk onderkomen in de woestijn. In Nederland wordt de stretchtent ingezet voor feesten en partijen. Het geeft een gezellige sfeer. 
Een stretchtent is waterdicht, stormproef en verkrijgbaar in veel verschillende doeksoorten en kleuren. En het belangrijkste het geeft een geweldige sfeer.
Een stretchttent is ideaal voor jullie bruiloft. Ze zien er prachtig uit en zijn perfect voor een bruiloftsfeest. Stretchtenten zijn er in allerlei soorten en maten. Het is zelfs mogelijk om meerdere stretchtenten aan elkaar te verbinden. Onze stretchtenten stralen echte luxe uit. 
Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal mensen dat aanwezig zal zijn, maar ook van wat er nog meer in de tent komt te staan. Wij raden altijd aan om 1 persoon te rekenen per vierkante meter. In een stretchtent van 10 bij 10 meter passen bijvoorbeeld 100 personen. 
Dit is afhankelijk van de grote van de tent. Vraag gerust een offerte bij ons aan! Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jullie op, zodat jullie de perfecte keuze kunnen maken.