Stretchtent met zijwanden

Creative Tent Systems biedt kwalitatief hoogstaande stretchtenten met zijwanden aan, deze leveren wij in alle soorten en maten. Indien u niet weet welke maatvoering geschikt is voor uw geplande event, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat onze stretchtent specialisten u daarin kunnen adviseren.

Onze stretchsstenten zijn uitermate geschikt voor festivals, zakelijke events en bijvoorbeeld bruiloften. Onze materialen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Door de veelzijdigheid in opbouwmogelijkheden zijn de stretchtenten zeer geschikt voor allerlei creatieve ideeën en concepten. Zo zijn er veel verschillende formaten mogelijk. De stretchtent die u koopt wordt op maat gemaakt, daarnaast hebben wij voor de verkoop de meest gangbare maten op voorraad.

Door de onvoorspelbare weersomstandigheden in Nederland, kunt u ervoor kiezen om de zijden van een stretchtent naar beneden af te spannen of juist om de stretchtent te voorzien van zijwanden waardoor er weinig tot geen ruimte verloren gaat. De stretchtent met zijwanden is volledig wind en waterdicht en levert niets in qua beleving voor uw gasten.

Al onze stretchtenten kunnen geheel worden afgesloten door middel van modulaire zijwanden. Indien deze niet nodig zijn, kunt u de zijwanden simpelweg oprollen of weghalen. De stretchtent zijwanden zijn eenvoudig uit te breiden en verkrijgbaar met panorama ramen of volledig van stretchtent stof.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van stretchtenten met zijwanden, neem dan contact met ons op. Onze stretchtent specialisten voorzien u altijd van een passend advies.

Stretchtenten voorzien van zijwanden