Stretchtent te koop

Wilt u een stretchtent kopen? Creative Tent systems heeft een ruim assortiment stretchtenten van de hoogste kwaliteit. Wij hebben stretchtenten in alle soorten en maten. Wij hebben stretchtenten met zijwanden en ook maken wij stretchtenten op maat indien dat nodig is. Onze stretchtenten zijn uniek en elegant. Hierdoor zijn ze perfect voor bruiloften, verjaardagen en andere soort evenementen. Onze stretchtenten zijn ruim van binnen en comfortabel. Met slecht weer raden wij aan een stretchtent met zijwanden te nemen, hierdoor blijft u droog.

Heeft u vragen of wilt u een stretchtent met zijwanden kopen? Neem contact met ons op via onderstaand contact formulier, of vraag een offerte op via de offerte button.

De beste leveranciers

Creative Tent Systems heeft in de afgelopen jaren een sterke relatie opgebouwd met diverse topleveranciers. Voor de productie van tentzeilen gebruiken wij de zeildoeken van:

Onze stretchtenten

Stretchtent te koop

Small stretchtenten

Standaard maten:
5m x 7,5m
6m x 9m
6m x 10m

Stretchtent te koop

Medium stretchtenten

Standaard maten:
7,5m x 10m
9m x 12m
10m x 10m

Stretchtent te koop

Large stretchtenten

Standaard maten:
10m x 12m
10m x 15m
10m x 20m

Stretchtent te koop

XL stretchtenten

Grotere formaten stretchtenten hebben wij niet standaard op voorraad. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Alle benodigde toebehoren

Standaard ontvangt u alle benodigdheden om de tent op te zetten. Daarbij ontvangt u een handboek, maar verzorgen wij tevens opbouwtrainingen zodat u zeker bent van een veilige opbouw.

Onze strandaard modulaire stretchtenten worden allemaal geleverd met klittenband en lussen rondom de zijkanten, hierdoor kunnen stretchtenten van diverse afmetingen gemakkelijk en waterdicht aan elkaar gekoppeld worden. Ook kunt u bij ons bevestigingsmaterialen en palen inkopen.