Een stretchtent koopt u bij Creative Tent Systems!

Klik hier voor een offerte!

Stretchtenten brengen een sfeervol stukje Afrika

Sinds een paar jaar is de populariteit van de stretchtent enorm toegenomen in Nederland. Deze tenten zijn luxe, sfeervol, flexibel, hebben een veelzijdige constructie. Het concept van deze flextenten (ook wel freeformtent, bedoeïenentent of sheltertent genoemd), is de afgelopen 10 jaar ontwikkeld in Zuid-Afrika. De flextenten zijn gebaseerd op de tenten die gebruikt werden in de woestijn van Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De veelzijdigheid van de stretchtenten zorgde ervoor dat men de tent op praktisch elke locatie en in vele vormen kon opbouwen.

 

Diverse modellen stretchtenten en opbouwmogelijkheden

Door de veelzijdigheid in opbouwmogelijkheden zijn deze tenten zeer geschikt voor allerlei creatieve ideeën en concepten. Laat u inspireren door deze bijzonder sfeervolle tent en creëer de stijl die past bij uw evenement of locatie. De stretchtent kan opgezet worden als vrijstaande tent, aan een gevel bevestigd worden, op een ongelijke ondergrond opgebouwd worden of als (semi-)permanente overkapping dienen. Van een strak design tot een meer organische opstelling, de flextent geheel open of een deel gesloten, de mogelijkheden van een stretchtent is eindeloos. Wij kunnen u hierin altijd adviseren als u er niet uit komt.

 

De stretchtent kan ingezet worden voor vele gelegenheden. Denk aan:

  • Bruiloften (ceremonie en/of feest)
  • Culinaire evenementen
  • Podiumoverkappingen
  • Terras & lounge overkapping
  • Festivals
  • Bedrijfsfeesten
  • (privé) feesten
  • Opening, lancering of introductie

Huren & kopen

Creative Tent Systems B.V.  is leverancier van de Zuid-Afrikaanse stretchtenten en andere typen professionele tenten in Nederland en België. U kunt stretchtenten zowel kopen als huren bij ons.

Voor de verhuur verwijzen wij u graag naar ons verhuurlabel Huur een Stretchtent

www.huureenstretchtent.nl

 

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van een stretchtent? Neem dan een kijkje op onze Koop een Stretchtent website. Hier vindt u technische specificaties van het materiaal doek, beschikbare formaten, standaard toebehoren, mogelijk accessoires etc.

www.koopeenstretchtent.nl

Bekijk onze informatiebrochure

Klik hier voor de online brochure!

Restaurants & hotels

Stretchtent Hotel & Restaurant

Ben u op zoek naar een overkapping voor (een deel) van uw terras of lounge? Een stretchtent is een zeer geschikt en sfeervolle oplossing voor de horeca en hotellerie. Met een stretchtent zorgt u ervoor dat uw gasten ook buiten kunnen genieten zonder last te hebben van storende weeselementen. Daarnaast kunt u met een stretchten uw buitenruimte optimaal benutten om zo uw capaciteit te vergroten. De tent kan voor speciale gelegenheden gebruikt worden of het gehele seizoen. Onderscheid uw restaurant of hotel en creëer een luxe sfeer met een stretchtent!

Events & Festivals

Het Hoofdgerecht 2015  (17)

De stretchtenten zijn een prachtige aanvulling op elk evenement of festival. De tenten kunnen gebruikt worden als dansruimtes, eetgelegenheid, bar, hospitality ruimte, stagecovers of VIP-ruimte. De tenten bieden een unieke en waterdichte overdekte ruimte waar een simpele pagodetent zou misstaan. Door het gebruik van stretchtenten zal uw event een uniek en sfeervol karakter hebben! Wilt u liever stretchtenten huren? Klik dan hier.

Landgoed & Kasteel

stretchtent kasteel en landgoed

Een stretchtent is een exclusieve oplossing om uw gasten op uw bijzondere locatie welkom te heten. De stretchtenten biedt u een (semipermanente) oplossing op uw binnenplaatsen, tuin of aan de gevel van uw landhuis of kasteel. De tenten worden veelal gebruikt voor bruiloften, zakelijke aangelegenheden of culinaire feesten. De toepassingen zijn eindeloos en de tent wordt op maat voor uw locatie gemaakt. Leg uw gasten nog meer in de watten en maak uw droomlocatie nog mooier.

Verhuurbedrijven

www.creativetentsystems.nl/stretchtent

Wij hebben veel verhuurbedrijven als klanten (ook voor de verkoop van andere tenten) en daarom weten wij dat kwalitatief materiaal een noodzaak is voor een professioneel verhuurbedrijf. De veelgevraagde stretchtenten kunt u bij ons aanschaffen in elk gewenste kleur en formaat. Deze populaire tenten zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken. De mogelijkheid voor de stof Tentflex biedt voor veel verhuurbedrijven de uitkomst wat betreft onderhoud. Tentflex stretchdoek is een 3-laags doek met als bovenste laag een pvc coating. Hierdoor zijn deze stretchtenten gemakkelijk schoon te maken.

Een stretch tent kopen? Bel ons! +31 (0) 342 72 60 27