De stretchtent specialist

Bent u op zoek naar een sfeervolle tentoplossing voor het organiseren van een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? Creative Tent Systems is marktleider in de verkoop van standaard stretchtenten uit voorraad en op maat gemaakte (semi-)permanente overkappingen voor de zakelijke horeca- en eventindustrie. Lees op deze pagina meer over de standaard afmetingen die wij uit voorraad leveren, gebruikte stretchtenten en maatwerk oplossingen.

Voor iedere gelegenheid
Waterdicht, stormproof en verkrijgbaar in verschillende doeksoorten en kleuren. Het maakt de stretchtent de ideale oplossing voor elke feestelijke gelegenheid. Of u nu een compleet feest of diner organiseert of een bedrijfsborrel. Zet de houten palen neer zoals u wilt, zodat u elk gewenste opstelling kunt creëren, op iedere ondergrond. Onze 3ply en flex coated doeken zijn niet alleen duurzaam, maar ook bestendig tegen alle weersomstandigheden, schimmels en zijn brandwerend.

De tentdoeken worden zo vervaardig dat deze optimaal presteren onder zware druk- en trekkracht. De stretchtenten zijn bovendien eenvoudig waterdicht aan elkaar te koppelen. Flexibeler kan niet!

Standaard stretchtenten

Wij bieden voor iedere gelegenheid een passende tent. Direct uit voorraad leverbaar.

Maatwerk stretchtenten

Is uw tentvraag alles behalve standaard? Geen probleem! Wij kunnen alle formaten, vormen en bevestigingen voor u op maat maken.

Gebruikte stretchtenten

Diverse maten tweedehands stretchtenten tegen aantrekkelijke prijzen.

Stretchtent
kopen

Creative Tent Systems beschikt over een breed assortiment standaard stretchtenten voor de verkoop, die vanuit voorraad leverbaar zijn.

Oersterk materiaal

Onze stretchtenten zijn verkrijgbaar in twee doeksoorten: FR premium 3ply en FR premium flex coated materiaal. Creative Tent Systems biedt als enige aanbieder in Nederland de keuze voor doek dat niet is gecoat met PVC. Welke voordelen dat heeft? Bekijk en vergelijk onze doeken op de pagina doeksoorten.

Uiterst veilig

Onze stretchtenten worden vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen en voldoen aan de internationale veiligheidsvoorschriften. Al onze stretchtenten worden geleverd met een tentboek conform NEN 8020-41 en daardoor voldoen onze tenten aan de strengste veiligheidsgraad die gemeenten en evenementenorganisaties stellen. Lees meer over de veiligheidscertificering op de pagina veiligheid.