Hoe wij u kunnen helpen​

Reiniging en reparatie​

Stretchtenten worden gereinigd met een zachte borstel en vriendelijke, niet agressieve schoonmaakmiddelen. Alle tenten kunnen worden gerepareerd zonder verlies van waterdichtheid.

Veiligheidsstandaard

Onze tenten voldoen volledig aan EU-Veiligheidsstandaard ENS 17382 voor tijdelijke outdoor-constructies

Onze medewerker

Continue inzet voor de verbetering van onze productienormen, samen met het streven naar het creëren van duurzame werkgelegenheid, hebben geleid tot de ontwikkeling van een eigen en speciaal ‘in house’-trainingsprogramma. Onze initiatieven voor het overdragen van werkmethoden en vaardigheden komen de arbeidsmarkt ten goede en garanderen tegelijkertijd dat wij zelf beschikken over een pool van zeer bekwaam, goed getraind en professioneel opgeleid productiepersoneel.

Onze teams ondergaan regelmatig kwaliteitsbeoordelingen en worden daarbij onderworpen aan strenge vaardigheidstesten.
Zij moeten te allen tijde voldoen aan onze interne kwaliteitseisen om te waarborgen dat onze hoge kwaliteitsnormen niet in het gedrang komen.

Onze teams worden navenant beloond om te voldoen aan de hoge prestatienormen die we van hen verwachten. Wij garanderen onze klanten zo kwaliteit en consistentie.

Onderhoud / reparatie / vermaken

Wij leveren een product dat in veel opzichten superieur is. Het wordt gemaakt op geavanceerde, geïmporteerde machines die bediend worden door hoogopgeleid technisch personeel. Onze sonische lastechnieken vervangen traditionele stiktechnieken en sluiten zwakke plekken in naden uit (wanneer het materiaal onder druk komt te staan).

Het resultaat is dat we met vol vertrouwen een technisch hoogwaardig product bieden aan onze cliënten. Voor hen geldt dat zij onder alle omstandigheden zeker kunnen zijn van de kwaliteit en veiligheid, in de wetenschap het best mogelijke product te hebben gekozen, dat ondersteund wordt met uitgebreide productgaranties.