Extra leefruimte met een verandazeil

Een veranda is de ideale oplossing om beschut te genieten van uw tuin. Met een overkapping creëert u eenvoudig extra leefruimte aan huis. Vindt u het heerlijk om ’s avonds of tijdens de wintermaanden buiten te zitten, maar is het daarvoor te koud? Onder een veranda overkapping zit u er altijd warm bij. Ideaal voor gezellige momenten met uw familie en vrienden.

De waterdichte zijwanden beschermen u tegen alle weersomstandigheden. Sluit uw veranda geheel af, met half of geheel doorzichtige wanden die u naar wens kunt oprollen. Hiervoor bieden wij verschillende bevestigingsopties, zoals zeilringen (tourniquets) en aluminium rails.

Maatwerk
Elk verandazeil wordt volledig naar wens, speciaal voor u gemaakt. Wij komen bij u langs om de verandazeilen in te meten, waarna onze vakmensen aan de slag gaan en met aandacht voor detail uw verandazeil produceren.

Creative Tent Systems is een ervaren fabrikant van verandazeilen voor zowel zakelijke als particulieren klanten. Ons aanbod en meer informatie vindt u op de website Verandazeilkopen.nl.

Geef uw veranda extra allure met een verandazeil van Verandazeilkopen.nl! Meer informatie over uitvoeringen, prijzen, inmeet- en montageservice leest u op:

Sluit Menu
×

Winkelmand