Verandazeilen

Verandazeil

Geef uw veranda extra allure met een verandazeil van CTS. Een veranda is de perfecte oplossing als u wilt beschikken over meer leefruimte in huis zonder het ongemak en de kosten van een grote verbouwing. Bovendien voegt een verandazeil een extra dimensie toe aan uw tuin. Zodra het weer het toelaat geniet u van het zonnetje, afgeschermd tegen de regen maar wel met dat ultieme buitengevoel. Een verandazeil kopen is de investering meer dan waard want u geniet het hele jaar door met raamzeilen van Creative Tent Systems!

Creative Tent Systems

Ongekend veel mogelijkheden!

Om uw veranda nog meer gebruiksmogelijkheden te geven levert Creative Tent Systems verandazeilen waarmee u uw veranda naar wens helemaal kunt afsluiten voor weer en wind. Zelfs diep in de winter creëert u met deze verandazeilen in een oogwerk een heerlijke privéplek om samen van te genieten. Elk verandazeil is apart te openen of te sluiten zodat u afhankelijk van de weersomstandigheden uw veranda zo kunt afsluiten dat u maximaal profiteert van functionaliteit van de verandazeilen van CTS.

Verandazeilen van kwaliteit

Als u besluit tot de aanschaf van verandazeilen dan wilt u natuurlijk geen last hebben van geklapper en tocht als de zeilen eenmaal zijn gemonteerd. Met een verandazeil van Creative Tent Systems is maatwerk gegarandeerd. Alle verandazeilen worden namelijk speciaal voor uw veranda op maat gemaakt. We komen hiervoor bij u langs om alle verandazeilen exact in te meten waarna onze vakmensen met de beste kwaliteit materialen en met aandacht voor detail de verandazeilen en raamzeilen produceren.

Veranda zeil
wanrooy 1 klein
Veranda zeil
DSC00379 klein
Verandazeil
veranda mokie
Verandazeil
Verandazeil museumplein 5

Op zoek naar een verandazeil? Bel ons!  +31 (0) 342 72 60 27