Start uw eigen tentverhuurbedrijf

Stretchtenten zijn enorm populair voor het organiseren van bedrijfsfeesten, bruiloften en evenementen. U kunt deze tenten bij ons aanschaffen, maar heeft u weleens aan eigen verhuur gedacht? Wij helpen u graag bij het opzetten van uw eigen tentverhuurbedrijf of het uitbreiden van uw assortiment.

Het grootste voordeel: als tentverhuurbedrijf heeft u de mogelijkheid tot subhuur van onze tenten op voorraad. Tegen gereduceerde tarieven! Wij leveren direct, waardoor u een klant nooit nee hoeft te zeggen. Vanuit onze ruime praktijkervaring geven wij opbouwtrainingen zodat u snel van start kan. Daarnaast kunt u als partner gebruikmaken van onze reparatieservice. In onze eigen zeilmakerij helpen wij u direct bij onderhoud- en herstelwerkzaamheden. Marketingmiddelen, flyers en content? Stellen we ook ter beschikking!

Samenwerken met Creative Tent Systems

Kiest u als tentenverhuurder voor Creative Tent Systems stretchtenten, dan bieden wij u een aantal extra mogelijkheden. Zo beschikken wij over een eigen verhuurvoorraad die vaste partners de mogelijkheid biedt extra materiaal in te huren.

Zij gingen u voor: