Zeilmakerij

Tentzeil

Creative Tent Systems heeft een eigen tent- en zeilmakerij. We zijn als enige in Nederland gespecialiseerd in het fabriceren van tentzeilen voor professionele tentconstructies. Jaarlijk produceren wij in onze zeilmakerij grote hoeveelheden dakzeilen, zijwanden en topzeilen voor tenten met een vrije overspanning variërend van 3m tot 30m.

Met de zeilmakerij van CTS kunt u alle kanten op. In overleg met de klant produceren wij PVC tentzeilen in iedere gewenste maat of uitvoering voor onder andere partytenten, alu-tenthallen, pagode tenten en industrietenten. Kenmerkend voor de tentzeilen uit de zeilmakerij van Creative Tent Systems is de hoogwaardige afwerking en de nauwkeurige maatvoering.

Creative Tent Systems

Dakzeil

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen werkt de zeilmakerij van Creative Tent Systems samen met de doekleveranciers Mehler, Verseidag en Ferrari. Het PVC zeildoek waar de dakzeilen van worden gemaakt is vlamvertragend en voldoet aan de brandveiligheidsnorm DIN4102. Er worden standaard brandveiligheidcertificaten geleverd bij de dakzeilen.

Een ander belangrijk aspect van de zeilen zijn de keders. De dakzeilen worden tijdens de tent op –en afbouw intensief gebruikt waardoor de keders veel te verduren krijgen en gevoelig zijn voor slijtage. Alle dakzeilen die door Creative Tent Systems in de zeilmakerij worden geproduceerd, worden standaard geleverd met hoogwaardige 2200 dtex easyslide keders. Dit komt de levensduur van de tent –en dakzeilen ten goede.

Kenmerkend voor onze zeilmakerij is de flexibiliteit. De dakzeilen kunnen geleverd worden in diverse materialen en kleuren. Daarnaast kan er gekozen worden voor een lichtdoorlatend of niet lichtdoorlatend (opak) zeildoek of een volledig transparant zeildoek. Tevens is het mogelijk het dakzeil te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Tentzeil

De zeilmakerij van Creative Tent Systems produceert alle type zijwanden voor partytenten, aluhallen en pagodetenten. Daarnaast is het mogelijk de zijwanden op de door u gewenste maat en kleur te leveren.

De ramen in de zijwanden worden hoogfrequent gelast om een zo hoog mogelijke kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende typen ramen zoals french windows, panorama ramen of volledig transparant.

Het PVC zeildoek waar de zijwanden van worden gemaakt is vlamvertragend en voldoet aan de brandveiligheidsnorm DIN4102. Er worden standaard brandveiligheidcertificaten geleverd bij de zijwanden.

Heeft u vragen over de zeilmakerij, het zeildoek of de zijwanden van Creative Tent Systems? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een kleine greep uit onze afgeleverde producten:

Een zeilmakerij van kwaliteit!  +31 (0) 342 72 60 27